Завдяки продажу спецпартії солі "Артемсіль" на дрони-камікадзе зібрали 58,8 мільйона

артемсіль

У межах проєкту "Міць. Українська кам’яна" через платформу United24 вдалося зібрати 58,5 млн грн на дрони-камікадзе для українських розвідників. Розвідка отримає понад 2200 безпілотників FPV.

Об этом сообщает Устав


Про це повідомляє міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у Telegram.

"Це стало можливим завдяки кожному, хто придбав свою пачку міці. А також внескам наших донорів та бізнесу, який більше року безупинно підтримує армію", – зазначив він.

Як додав міністр, наприкінці проєкту Rozetka та "Сільпо" взяли на себе частину витрат на собівартість солі. Другу частину покрили донори United24.

"Тож кожна гривня збору (500 грн з кожної пачки) направляється на дрони-камікадзе. Щоб усі українські міста були звільнені якнайшвидше", – додав Федоров.

Ще понад 8 млн грн зібрали завдяки розіграшу п’ятьох пачок солі з автографом начальника Головного управління розвідки Кирила Буданова.

Як повідомлялося, до річниці повномасштабного вторгнення ДП "Артемсіль" та платформа United24 презентували спеціальну партію солі – "Міць. Українська кам’яна". Сіль розфасували у пачки по 200 грамів. Всього партія складається зі 100 тис. пачок, адже вдалося знайти 20 тонн солі, видобутої в шахтах Соледара.

Із 21 лютого спецпачки можна було придбати в мережі "Сільпо", а також онлайн на ROZETKA.

Источник: Редакция